Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Locatarii unui bloc din Beclean evacuați duminică din pricina unui incendiu de la un magazin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Spaimă mare pentru locatarii unui bloc central din Beclean, obligați să-și părăsească apartamentele duminică după-amiaza din pricina unui incendiu izbucnit la un magazin de piese auto aflat chiar la parterul clădirii (foto captura facebook Marius Farcaș)

Primii au intervenit pompierii de la Garda de Urgență Beclean, cei care au și dispus evacuarea locatarilor. Incendiul se manifesta generalizat atunci când au ajuns pompierii beclenari, în ajutorul cărora au fost trimise forțe suplimentare cu autospeciale de stins incendii și autoplatforma. Misiunea pompierilor, după ce au constatat că nicio persoană n-a fost surprinsă în interiorul magazinului  a fost de a limita propagarea incendiului către vecinătăți și mai ales către apartamente.

În jur de 30 de locatari au fost evacuați, iar incendiul a fost localizat în focarul de 100 de metri pătrați, unde au ars cauciucuri și piese auto.

Ulterior, după lichidarea incendiului reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud au scris pe pagina de facebook unde au atașat și o fotografie: ”Ei sunt pompierii militari de la Garda de Intervenție Beclean care, în această după masă, au reușit să stingă și limiteze un incendiu care putea fi devastator. Prin promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă, au reușit să stingă incendiul care se manifesta la un magazin de piese auto, amplasat la parterul unui bloc de locuit din orașul Beclean.
Din fericire nimeni nu a fost rănit.”

Share.

About Author

Lasă un comentariu