Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Avertisment lansat de MAI după valul de accidente de Crăciun: ”este EXTREM de mult!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce agitația de Crăciun de pe șosele s-a soldat cu 19 morți în 44 de accidente numai în  ultimele 48 de ore, Ministerul Afacerilor Externe a postat un mesaj  pe facebook în care exclamă: ”Este extrem de mult…Vă rugăm șă înțelegeți că sărbători sunt și la anul..și peste 10 ani și peste 50 de ani!”.

Valul de accidente din zilele Crăciunului au speriat  autoritățile din MAI, care le cer printr-un mesaj șoferilor să nu se mai grăbească la volan pentru că minutele în plus câștigate la volan îi poate costa viața:

44 de accidente, 19 persoane decedate și 33 grav rănite… doar în ultimele 48 de ore!
Este Foarte Mult, este EXTREM DE MULT! Vă rugăm să înțelegeți că nerespectarea regulilor rutiere vă poate costa viața!  Și mai înțelegeți ceva, Sărbători sunt și la anul… și peste doi ani… și peste 10 ani… și peste 50 de ani. Nu vă mai grăbiți, pentru că o oră pe care credeți că o câștigați vă poate costa viața!” avertizează MAI pe pagina oficială de facebook. Cei care au postat mesajul îi avertizează pe șoferi să nu citească în timpul mersului mesajele și să nu folosească deloc telefonul: ”Dacă ești la volan și vezi acest mesaj, închide imediat telefonul… ești în pericol să faci un accident! Dacă ești pasager, citește cu voce tare să audă și șoferul!”

Responsabilii cu comunicarea din MAI le-au mulțumit la finalul postării polițiștilor și salvatorilor pompieri care au intervenit la aceste accidente: ” Mulțumim polițiștilor rutieri și tuturor salvatorilor pompieri care au făcut eforturi supraomenești pentru a salva persoanele încarcerate! Știm că fiecare dramă pe care au văzut-o a lăsat urme grele în sufletele lor! Este foarte greu să îți stăpânești lacrimile atunci când vezi destine de tineri frânte din neglijență și neatenție! Nu uitați: – Viața are prioritate și doar acasă vă așteaptă cei dragi” au mai notat cei de la ministerul Afacerilor Interne.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu