Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul Stelian Dolha, inspecții inopinate după miezul nopții pe drumurile cu probleme. Ce mesaj ironic a trimis administrației Bistriței.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prefectul de Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha  a verificat după miezul nopții, atunci când ninsoarea s-a intensificat,  cum sunt curățate principalele  drumuri din județ și mai ales zonele pe care circulația devine dificilă. Dolha a fost în Pasul Tihuța, unde l-a găsit pe șeful Drumurilor Naționale-Secția Bistrita-Nasaud, Alexandru Slavita dar și la Piatra Fântânele, Dealul Ștefăniței, Valea Bârgăului pe  DN 17,  la Sărățel dar și pe alte zone pe care erau arondate firmele care au contracte de deszăpezire .Dolha a postat pe paginile de facebook mai multe fotografii și un video cu ce a găsit în diferite zone în jurul orei 1,00.

Dacă în aceste zone carosabilul era degajat și se intervenea susținut, prefectul și-a arătat în schimb nemulțumirea față de modul în care se intervine în municipiul Bistrița. Dolha a comentat  ironic că, probabil duminică dimineață administrația orașului va fi toată în teren, mobilizată și pusă pe treabă: ”  Dacă în județ am găsit utilaje care lucrau la foc continuu și în mare parte oameni mobilizați (controlul a fost inopinat) în schimb Bistrița părea foarte calmă, cu străzile secundare acoperite. Îmi place să cred că duminică dis de dimineața administrația orașului o să trezească foarte mobilizată și pusă pe treabă, iar străzile Bistriței vor fi numai bune de circulat.” a scris prefectul Dolha.

El le-a cerut drumarilor dar și administrațiilor locale să se mobilizeze și să intervină din timp asupra carosabilului   în condițiile în care codul galben de ninsori este valabil inclusiv duminică, dar și în noaptea de duminică spre luni, potrivit Instituției Prefectului.

O parte din județul Bistrița-Năsăud este sub cod galben de ninsori începând din 4 ianuarie. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri Cluj duminică dimineața nu existau în Bistrița-Năsăud secțiuni blocate sau pe care să nu se poată crcula.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Prefectul Stelian Dolha a vrut să vadă cu ochii lui cum sunt curățate drumurile din județ si nu a avut cum să afle ca un polițist local a fost FILMAT în timp ce dormea în mașina de serviciu in timp ce acesta se afla în patrulare, in zona pietonalului Liviu Rebreanu.
    Prin luna octombrie, 2019, Viceprimarul Cristian Niculae (alias Wannabe) dădea un ultimatum pentru Poliția Locală. ”Instituția trebuie reformată!” Acum dupa episodul cu politistul dormind in timpul serviciului este evident că mai degrabă Poliția Locală ar trebui desfiintată . Si asta pentru că atributiile Politiei Locale se suprapun peste cele ale Poliţiei de Ordine Publică din cadrul Politiei Române, a cărei activitate este axată pe menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza localităţilor urbane şi rurale, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii şi cercetarea micii criminalităţi. De asemenea, atributii similare mai are si Jandarmeria Română.

Lasă un comentariu