Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Poliția a săltat în trafic doi traficanți de canabis din Șieu Măgheruș, un bărbat și o femeie Bărbatul a ajuns după gratii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii de la Crimă Organizată și Procurorii DIICOT au organizat în acest weekend un flagrant pentru a-i prinde pe doi locuitori din Șieu Măgheruș, femeie și bărbat, bănuiți de trafic de droguri.

Cei doi, o femeie de 35 de ani și un bărbat de 37  au fost opriți în trafic sâmbătă și prinși cu o sacoșa plină de pachete de canabis pe bancheta din spate a mașinii. În total 6 kilograme : ”În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate, polițiștii au descoperit un bagaj în care se aflau 12 pachete vidate ce conțineau o substanța vegetală de culoare verde. În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 6 kg. de canabis”, precizează un comunicat de presă transmis de IPJ BN.

Cei doi au ajuns la  sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, pentru audieri și n-a mai ieșit decât femeia, bărbatul ajungând în arest, după ce procurorul de caz i-a dat mandat de reținere.

Bărbatul este cercetat pentru trafic de droguri de risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de risc, iar  Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Share.

About Author

Lasă un comentariu