Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bărbatul care a condus drogat și fără permis a fost trimis după gratii. Individul nu e la prima ispravă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat prins acum o lună conducând pe străzile Bistriței drogat și fără permis a ajuns astăzi în fața judecătorilor cu mandat de arest preventiv cerut de procurorul DIICOT. Iar judecătoarea de drepturi și libertăți l-a trimis 30 de zile în spatele gratiilor, nu înainte însă de a încerca să se autorecuze în acest caz, solicitare refuzată de superiori.

Cu individul de 40 de ani  prins drogat la volan  și cu droguri la purtător e o întreagă poveste.  A fost depistat și oprit  în trafic pentru că se se comporta dubios la volan. Bărbatul nu doar că nu avea permis, însă conducea sub influența cocainei, iar în mașină avea câteva sute de grame de canabis, a anunțat un comunicat de presă al IPJ BN.

L-a dat de gol întâi comportamentul și apoi testarea cu Drog test, aparatul aflat în dotarea polițiștilor si care a iesit pozitiv pentru cocaină. Mai mult în mașină  avea plicuri, cu o cantitate de câteva sute de grame de  dintr-o substanță, care ulterior s-a dovedit a fi canabis. Analizele de laborator au stabilit faptul că este vorba de 286 de grame de canabis. Polițiștii de la Combaterea Criminalității au descins apoi acasă la individ, au ridicat documente și au dus la audieri încă patru persoane. a acțiuni au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud

În instanță a ajuns abia astăzi , când judecatoarea care inițial a făcut cerere de abținere, a judecat cauza si l-a trimis după gratii.  Vezi ce i-au imputat procurorii:  TRibunalul Bistrita-Nasaud

Personajul nu e la prima ispravă . În 2015 a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a fost prins pentru a doua oară conducând fără permis. Atunci însă, până la condamnare a  fost pus sub control judiciar.

De data aceasta nu va scapa prea usor pentru că are si o acuzatie de trafic de droguri, pe lângă cele de conducere fără permis și sub infleunța substanțelor psihotrope.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu