Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Marți seara, coșmarul pietonilor: o femeie a ajuns în comă profundă după un accident, la Beclenuț un alt pieton a murit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O femeie de 50 de ani  din Tiha-Bîrgăului a ajuns în stare extrem de gravă la Spitalul Județean de Urgență, marți seara după un accident de mașină.

Femeia a încercat să traverseze DN 17 prin loc nepermis și fără să se asigure suficient în condițiile în care se lăsase întunericul , iar ploaia îngreuna vizibilitatea țoferilor. Femeia a fost lovită în plin de o mașină condusă de un șofer de 29 de ani din Tureac, care nu a apucat să o vadă la timp. Șoferul a fost testat cu etilotestul și nu consumase alcool, precizează IPJ, nu însă și femeia , aflată în stare mult prea gravă.

Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență femeia a fost diagnosticată cu traumatism cranio facial sever, a fost intubată și este supusă investigațiilor medicale  de specialitate. Este în comă profundă, starea sa fiind apreciată drept severă.

Și tot marți seara, la mai puțin de două ore alt pieton, tot de 50 de ani a fost accidentat sever de o mașină, în apropiere de Becleanuț. Bărbatul de 50 de ani a murit în urma accidentului/

Share.

About Author

Lasă un comentariu