Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Droguri de export aduse în BN cu microbuzele de transport internațional. Captură de 17 kilograme de canabis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un cărăuș de droguri care a introdus în țară cu un microbuz de transport persoane nu mai puțin de 17 kilograme de canabis a fost săltat ieri în Dumitra de polițiști de la Combaterea Criminalității care au oprit microbuzul.

A fost o acțiune instrumentată împreună cu procurorii DIICOT care aveau informații că în microbuzul respectiv se află traficantul cu tot cu marfa cu care intrase în țară. Individul, un bărbat din Leșu, de 45 de ani avea în geanta de voiaj, ambalate printre lucrurile personale 11 pachete pline cu o substanță, care la analiză s-a dovedit a fi canabis. În jur de 17,20 de kilograme cu totul, potrivit comunicatului de presă al Poliției Române.

Cinci ocupanți ai mașinii, inclusiv șoferul au fost ridicați și ei și duși la audieri. Un bistrițean de 36 de ani a fost dus și el cu mandat de aducere la sediul DIICOT BN, suspectat că ar fi introdus în țară canabisul alături de cel de bărbatul prins cu marfa în bagaje. Pentru cei doi, bistrițeanul de 36 de ani și bărbatul din Leșu de 48 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 48 de ore pentru introducerea în țară a unor droguri de risc, respectiv complicitate. Cei doi vor fi prezentați astăzi Tribunalului BN cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunile de prindere a unor traficanți de droguri par sa fi cunoscut o intensificare în ultima perioadă, în condițiile în care inclusic săptămâna trecută a fost oprit în trafic un cuplu care avea în mașină 7 kilograme de canabis.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu