Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ludovic Orban: ” testăm potențialii candidați la locale. Nu blocăm alianțele locale pentru a bate PSD”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Ludovic Orban a explicat  într-o emisiune la B1 TV că partide său nu exclude alianțele  sau înțelegeri locale, atâta vreme cât acestea vor ajuta la învingerea PSD-ului: ” În general, alături de noi au fost în perioada asta două partide, care au făcut opoziţie cu noi, care ne-au sprijinit. Nu resping posibilitatea unor înţelegeri locale” a spus președintele PNL.

El a vorbit și despre sondajele făcute la comanda partidului pentru a afla care sunt cei mai buni candidați: ”Noi vom avea cercetări sociologice pe fiecare judeţ, pe fiecare municipiu reşedinţă de judeţ şi pe marea majoritate a localităţilor pentru a şti foarte clar agenda cetăţenilor, care sunt principalele probleme care trebuie rezolvate. (…) Evident că testăm potenţialii candidaţii pe care îi avem astfel încât să ieşim în competiţia electorală cu cei mai buni candidaţi, candidaţii care se bucură de încrederea cea mai mare, care sunt percepuţi, avem şi un studiu de profil, corectitudine, spirit, manageriat pentru a stabili portretul robot şi care beneficiază de cea mai mare încredere şi cel mai mare potenţial de creştere”, a spus Orban.

El a atras atenția că înțelegerile locale pot interveni, însă prioritatea este ca PNL să reușească câștigarae alegerilr locale la diferență semnificativă de PSD: “Dacă vom constata într-o localitate că e potrivită o înţelegere pe care s-o facem fie cu unii, fie cu alţii, noi nu vom bloca o astfel de înţelegere. Dar, pentru mine ca preşedinte al PNL, obiectivul fundamental este ca PNL să câştige alegerile locale la o diferenţă consistentă de PSD, să batem PSD peste tot unde este posibil acest lucru“, a mai spus Orban.

Share.

About Author

Lasă un comentariu