Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Gripa sezonieră își face de cap în BN: a murit pacientul cu numărul 3. Un alt pacient din Spitalul Județean e în stare critică

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 62 de ani din Bistrița, cu diagnostic confirmat de gripă, virus de tip tip A este al treilea caz de pacient care a murit în Spitalul Județean anul acesta din cauza gripei.

Starea acestuia era critică cam de o săptămână, afecțiunile asociate pe care le avea fiind  agravate de virusul gripal . Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean pacientul a murit sâmbătă dimineața la ora 5,00. Era internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare critică, intubat și ventilat mecanic.

Tot la secția de Terapie Intensivă se află un al 4-lea pacient cu diagnostic confirmat de gripă (virus tip A) , un bărbat de 52 de ani din Năsăud. Năsăudeanul este și el în stare gravă, cu afecțiuni vechi complicate de virusul gripal, este  intubat și ventilat mecanic.

Reamintim că Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud se află în carantină generală de la mijlocul zilei de vineri, adică vizitatorii și aparținătorii nu au drept de acces în Spital și nu pot trimite nici pachete bolnavilor.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu