Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Contre între Daniel Suciu și liberali la audierea ministrului Dezvoltării

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Audierea astăzi în comisiile parlamentare reunite a ministrului demis  Ion Ștefan, propus din nou  ministru al Dezvoltării și Administrației în Guvernul Orban 2 a degenerat în replici  între liberali și parlamentarii PSD. Înfuriat de declarațiile predecesorului său, bistrițeanul Daniel Suciu, ministrul Ion Ștefan l-a amenințat pe fostul ministru  cu anchete DNA, potrivit G4 media.

Audierea s-a transformat în scandal după ce actualul ministru a vorbit despre perioada în care predecesorul său a condus ministerul ca despre o perioadă extrem de ineficientă în care în minister se plimbau documentele cu sacoșele de rafie, iar controalele interne au evitat mereu sectoarele cu probleme: ”  „Când am ajuns în minister documentele se plimbau cu sacoșa de rafie”, a spus Ștefan, care a arătat inclusiv fotografii, explicând că în prezent toate plățile sunt afișate pe site: : „Suntem în plin proces de trecere de la creionul chimic la semnătura electronică”. Ministrul a vorbit și desore reducerea cu 30% a funcțiilor de conducere, de la 97 la 67 și cu 25% a personalului de execuție, de la 1020 la 765. Ștefan a mai afirmat  și că de la venirea la minister a oprit risipa banului public și că finanțarea se va face transparent.

După ce fostul ministru Daniel Suciu  a prezentat un document semnat de Ion Ștefan cu punctul de vedere față de proiectul de ordonanță de urgență pentru „regionalizarea” fondurilor europene a început un adevaratc= scandal în cre a intervenit si deputatul liberal  Florin Roman. Când a răspuns, Ion Ștefan l-a acuzat pe Daniel Suciu că, anul trecut, când era ministru, a eliminat din planul de control direcția care gestionează PNDL, pentru a acoperi toate neregulile.„Ne punem mâinile în cap ce găsim în teritoriu. Domnul Suciu să-și pună întrebarea cât și de câte ori va fi chemat la DNA”, a mai afirmat Ștef

Avizul comisiilor reunite pentru ministrul  Ion Ștefan a fost negativ, nu înainte însă ca acesta săle transmită celor de la PSD să nu voteze pentru el, pentru că nu crea să faca blat cu PSD..

Sursa foto: DC News

Share.

About Author

Lasă un comentariu