Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Circ urmat de autoincendiere pe străzile Bistriței

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 51 de ani din Șieuț s-a autoincendiat noaptea trecută, după un schimb de replici cu o patrula de la poliția locală. Bărbatul care se afla pe strada Vasile Lupu ar fi facut scandal în stradă în jurul orelor 01,50, moment în care a fost invitat de polițiștii locali aflați în patrulă, să nu mai tulbure ordinea publică.

Altercația cu oamenii de ordine l-ar fi enervat atât de tare pe bărbatul, care era băut bine incât acesta ar fi recurs la un gest șocant: și-a dat foc cu o brichetă. Omul a suferit arsuri de gradul 2 si 3 a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Rănitul ar urma să fie stabilizat și transportat la o clinică pentru mari arși, potrivit informațiilor furnizate presei de Ambulanța Bistrița-Năsăud.

”Polițiștii Biroului de Ordine Publică ajunși la fața locului au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Șieuț. Din primele verificări a reieșit faptul că acesta, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-ar fi autoincendiat. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cadrul căruia sunt continuate cercetările, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul” transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Share.

Lasă un comentariu