Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

iPhone 11, noua “bijuterie” a celor de la Apple (P)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După o ultimă perioadă în care modele de iPhone lansate pe piață de gigantul Apple nu prea au dat randament la capitolul vânzări, producătorul american pare că a descoperit o veritabilă “mină de aur” în noul iPhone 11. Raportul de venituri pentru primul trimestru al anului fiscal 2020 (octombrie-decembrie 2019) arată că Apple a înregistrat încasări record.

Producătorul din Silicon Valley a vândut iPhone-uri în valoare de 56 de miliarde de dolari în numai trei luni, multe dintre dispozitive ducându-se în China sau în Europa. Un amănunt interesant este faptul că chinezii au cumpărat de două ori mai multe telefoane iPhone 11 decât iPhone XS, precedentul model din repertoriul celor de la Apple.

Prognozele specialiștilor nu erau atât de favorabile gigantului tehnologic, însă acum se așteaptă ca vânzările iPhone să crească din nou în 2020, odată cu reintroducerea primelor dispozitive cu tehnologie 5G proprii. În plus, compania americană a lansat, în noiembrie anul trecut, serviciul Apple TV+, ca rival pentru platforma de streaming online Netflix. Așadar, interesul Apple este să vândă cât mai multe telefoane, potențiale dispozitive pentru serviciul lor proaspăt lansat. Cât despre implementarea tehnologiei 5G, speculațiile sunt că Apple vrea să lanseze 4 astfel de modele în acest an.

Modelul de bază iPhone 11 este realizat din aluminiu şi sticlă și este echipat cu un ecran Liquid Retina LCD de 6,1″, cu un decupaj în partea de sus şi cu un sistem cu două camere de ultimă generație. Procesorul Apple A13 Bionic este noua invenție care stă la baza acestuia. Noul iPhone are o cameră principală de 12 megapixeli f/1.8, o cameră ultra-wide f/2.4 şi o cameră de 12 megapixeli pe partea din faţă, cu obiectiv extra wide, care poate acum să filmeze în rezoluţie 4K dar şi în slow-motion.

Noul produs al celor de la Apple s-a dovedit a fi atât de căutat încât face și obiectul unor promoții online. Dacă joci Burning Hot, de exemplu la Unibet de pe mobil, și reușești să acumulezi cel mai mare rulaj la unul dintre cele 10 turnee de sloturi EGT care se desfășoară încă din luna decembrie 2019, vei primi un iPhone 11 nou-nouț. Nu doar slotul Burning Hot participă la ofertă, ci și alte jocuri produse de EGT (Euro Games Technology).

Un alt brand, din străinătate de această dată, care oferă drept premiu un iPhone 11 este platforma de marketing și analiză bazată pe locație geotoko.com. Și cei de la republiclab.com oferă un astfel de telefon cadou. În cazul acestor două promoții online, norocoșii vor fi aleși prin tragere la sorți după ce au îndeplinit condițiile de participare. Acestea sunt destul de simple și constau în promovarea pe rețelele de socializare a celor două companii.

Apple a fost fondat în 1976 printr-un parteneriat între Steve Jobs, Steve Wozniak și Ronald Wayne. Acesta din urmă și-a vândut imediat acțiunile pe care le deținea la companie pentru doar 800 de dolari. Apple a “înflorit” spectaculos odată cu primele dispozitive iPhone, iar cu Steve Jobs CEO, compania a ajuns la cote nebănuite. Din păcate, Jobs a decedat în 2011, din cauza unor probleme de sănătate, dar Apple a continuat să prospere.

Share.

Lasă un comentariu