Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vicele din Dumitrița a trecut la PMP și candidează la Primăria din localitate. Ce acțiune l-a făcut cunoscut pe viceprimar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ionuț Simionca, președintele PMP a anunțat pe facebook o nouă captură pentru partidul său: viceprimarul comunei Dumitrita, Adrian Grigore Roman. Acesta va candida din partea PMP la funcția de primar al comunei la alegerile locale de anul acesta, potrivit anunțului făcut de președintele PMP BN.

”Echipa PMP Bistrița-Năsăud devine mai puternică și mai valoroasă,Tot mai mulți oameni se alătură echipei noastre, printre aceștia numărându-se și viceprimarul comunei Dumitrița, Roman Adrian Grigore. Îi urez bun venit și am convingerea că, împreună cu doamna Melania Costinea președinta organizației locale a PMP, va câștiga Primăria acestei comune” a scris Simionca pe facebook.

Cum s-a remarcat în țară Adrian Roman

Adrian Grigore Roman a intrat pe listele PSD în Consiliul Local Dumitrița. Candidatul de acum al PMP a devenit cunoscut opiniei publice după o ispravă mai puțin obișnuită: în iarna anului 2019 a deszăpezit drumurile comunale cu un tractor căruia i-a atașat o lamă și pe care l-a condus el însuși. Știrea a ajuns în presa și la televiziunile naționale.Viceprimarul din Dumitrița nu e singura achiziție de acest gen a filialei conduse de Simionca. Recent viceprimarul din Sângeorz Băi, Virgil Dumitru a trecut și el la PMP și va candida pentru primăria orașului.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu