Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Candidatura lui Ioan Turc aprobată de liberalii din structura județeană de conducere. Amânare în cazul candidaturii pentru județ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Una da, cealaltă ba, a fost concluzia ședinței Comitetului județean de coordonare al PNL, structura de conducere  a filialei județene  de duminică după amiaza. CJC al PNL BN  l-a validat pe Ioan Turc drept candidat la Primăria Bistrița, însă decizia în privința candidatului la președenția Consiliului Județean a fost amânată, în pofida faptului că Ovidiu Florean s-a anunțat vineri într-o conferință de presă drept candidat pentru această funcție, exprimându-și convingerea că va fi acceptat în procent de 99 %.

Liberalii nu s-au lăsat convinși de elanul consilierului județean și au amânat o decizie până după aflarea rezultatelor  unui sondaj de opinie la nivel județean, comandat de structura centrală a partidului.

În schimb liberalii au validat candidaturile mai multor aspiranți la funcția de primar, printre care și cea pentru Primăria din Năsăud, unde va candida actualul viceprimar Dorin Vlașin. Potrivit unor surse Bistrița Express președintele municipal al PNL, consilierul local Sorin Hangan va face tandem cu Ioan Turc în alegeri și va fi propunerea partidului pentru funcția de viceprimar.

Candidatura lui Ioan Turc mai are de trecut un hop: cel al validării în Biroul Permanent Național al PNL, acolo unde acesta este membru de drept, grație funcției sale de președinte al filialei județene PNL.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. După cele 3 mandate de administratie PSD-istă cu Ovidiu Cretu la butoane, orasul Bistita a ajuns să fie considerat „Caracalul Ardealului” in materie de ciudătenii si nu numai. Din păcate, in ultimul mandat a lui Cretu orasul Bistrita a ajuns comparabil cu Caracalul si la capitolul proxenetism , dar din fericire fără crme de tipul celor petrecute la Caracal. Dupa cum se stie, la sfarsitul anului trecut, patronul Hotelului Diana din Bistrița, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de proxenetism.
    Tot sub administratie PSD-ista la Bistrira există prea multi tăietori de frunze la câini cu salarii mari in administratia locală. La primăria Bistrița, dupa unele surse, numai aparatul primarului are în componență 273 de angajați. În ceea ce privește totalul angajaților din structurile aflate în subordinea primăriei (toate direcțiile, inclusiv asistenții sociali), aceștia sunt în număr de 895, desi Bistrița are undeva între 70 și 80 de mii de locuitori. Potrivit primarului,numai in Primăria Bistrița lucrează peste 700 de persoane.
    Pe de altă parte, la conferinta extraordinară a organizației PSD Bistrița-Năsăud din 7 februarie , Radu Moldovan recunostea că salariul mediu în economia reală din judetul Bistrița-Năsăud este mai mic decât în alte judete. El punea acest decalaj pe seama faptului că la Bistrita nu există universități, hub-uri de IT și multe altele, fiind un județ mai mic în periferia Clujului și în apropierea Mureșului, normal că nu ai un salariu care să tragă media foarte sus.
    In concluzie, este nevoie de o schimbare, care nu poate veni decât din partea unui partid mare precum PNL, capabil să câstige alegerile locale si să scoată Bistrita de pe harta judetelor ROSII. Referitor la candidatura pentru primaria Bistrita a presedintelui Organizatiei Județene PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc , acesta este un intelectual si un liberal autentic, care pe vremea lui Crin Antonescu s-a opus aliantei PNL cu PSD sub sigla USL.

Lasă un comentariu