Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Copila accidentată după ce a trecut pe culoarea verde a semaforului a fost transferată la Cluj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fata de 14 ani lovită în plin de o mașină marți seara la o trecere de pietoni din Viișoara în timp ce trecea regulamentar pe culoarea verde a semaforului a fost transferată în cursul nopții de un echipaj de terapie intensivă la Clinica de Chirurgie și Ortopedie din Cluj

Potrivit purtătorului de cuvâmt al Spitalului Județean de Urgență, victima a ajuns aseara la UPU transportată de un echipaj SMURD, în stare de șoc cu multiple escoriații și contuzii. Starea fetei nu este totuși  una foarte gravă, și cea mai mare problemă este o fractură de bazin, însă minim dizlocată. Medicii au hotărât sa o trimită totuși  la Cluj la Clinica de chirurgie Ortopedică pentru supraveghere pe linie de ortopedie infantilă.

Șoferul inconștient care a trecut pe roșu pe DN17 și a accidentat copila  e un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Sărățel, care conducea un autoturism pe direcția Viișoara-Bistrița. potrivit polițiștilor șoferul a trecut pur și simplu pe roșu invocând că nu a văzut semaforul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

 

Sursa foto: captură video facebook Vlad Grigore

Share.

About Author

Lasă un comentariu