Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tânărul care și-a obligat prietena să se prostitueze, trimis după gratii în arest preventiv. Cum poza pe facebook

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iubitul unei fete de 19 ani din Bistrița, Gabriel P. a ajuns marți după gratii pentru 30 de zile sub acuzația de proxenetism și violență în familie după ce a bătut-o pe tânără  și a obligat-o să se prostitueze.

Judecătorul de drepturi și libertăți i-a confirmat individului de 26 de ani mandatul de arest cerut de procurori , după ce aceștia dispuseseră reținerea pentru 24 de ore. Polițiștii au fost sesizați  în legătură cu calvarul tinerei,la câteva zile după ce aceasta a fost snopită în bătaie de individul împreună cu care locuia și a ajuns să ceară îngrijire medicală.

Așa s-a aflat că tânără a fost obligată de iubitul, transformat în lover-boy, să se prostitueze începând din vara anului trecut și până acum, iar banii pentru prestații au ajuns la acesta. Operațiunea de convingere era asezonată cu bătăi, așa cum s-a întâmplat și în 27 februarie, episod după care au intervenit polițiștii. După ultima bătaie fata are nevoie de îngrijiri medicale pentru 2 săptămâni.

Lover boy-ul se pretindea persoană singură pe pagina sa de facebook și susține că ar fi angajat la un mare retailer de îmbrăcăminte. Singurele sale fotografii sunt cele cu fotografii la bustul gol, în care-și etalează tatuajele.

 

Foto credit: arhiva Gândul.ro

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu