Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un șofer de autoutilitară băut a intrat cu mașina într-un autovehicul parcat. Ce a urmat?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii și echipajele SMURD au fost solicitate duminica seara să intervină la un accident în Mijlocenii Bârgăului, pe DN 17, acolo unde s-a cerut și intervenția echipaj de descarcerare.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud la fața locului echipajele au găsit o victimă încarcerată în autoturism, însă după degajarea acestuia cel prins în mașină a refuzat să fie transportat la spital. Polițiștii ajunși la accident au stabilit și circumstanțele accidentului: autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Vama-jud.Suceava, î a acroșat un autoturism care staționa pe marginea drumului, în urma impactului, o persoană care se afla în autoturism a fost rănită ușor.

După ce l-au testat cu etilotestul  pe șoferul autoutilitarei polițiștii au constat că omul era băut, cu o concentrație indicată  0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițistii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, iar șoferului autoutilitarei care a plecat băut la drum îi vor întocmi dosar penal.

Share.

About Author

Lasă un comentariu