Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liderul PNL BN Ioan Turc s-a autoizolat la domiciliu, deși medicii DSP i-au spus că nu a fost contact al senatorului liberal infectat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liderii PNL din Bistrița care au participat la ultima ședință a Biroului Permanent Național, cea în care s-au validat o parte din listele pentru locale,  și-au luat și ei măsuri de auto-izolare, după ce toată conducerea partidului și membrii Guvernului au intrat în izolare, în urma depistării pozitive la infecția cu coronavirus a unui senator.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud Ioan Turc a explicat pentru Bistrița Express că a intrat în concediu medical începând de astăzi de la Oficiul Registrul Comerțului și că va sta în izolare la domiciliu, cu toate că medicii Direcției de Sănătate Publică i-au spus că nu este un contact direct al senatorului cu coronavirus confirmat, și că nu ar fi nevoie de măsuri speciale. ”Nu sunt contact direct, la ședință senatorul Chițac a stat la zeci de metri de mine, nu m-am întâlnit cu el, nu am dat mâna cu el. Cei de la Direcția de Sănătate Publică mi-au spus că nu e cazul să mă izolez dar voi intra în izolare, ca un semnal de responsabilitate socială”. Turc a mai spus și că nici testul nu-l poate face pentru că nu este în categoria celor care trebuie testați conform legii  și că sunt puține teste. Turc crede însă că e important să se izoleze la domiciliu, tocmai pentru a da un mesaj că aceasta este conduita responsabilă atunci când există cea mai mică suspiciune.

Deputatul bistrițean Robert Sighiartău, secretarul general al PNL intra si el în izolare. El a declarat pentru Propolitica.ro: ” în aceste moment așteaptă să facă testele, alături de familie, după care va lua o decizie în acest sens.” Sunt la Parlament și aștept să fac acel test. Cu siguranță că urmează ca, împreună cu familia să ne autoizolăm la domiciuliu, aici la București”, ar fi spus  Sighiartău.

Foto: sedința BPN care i-a băgat în izolare pe liderii PNL

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu