Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR-istul Călin Stan despre revenirea primarului Bistriței dintr-o fostă zonă roșie: ”după locale va fi oricum izolat la domiciliu”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Revenirea primarului Bistriței, Ovidiu Crețu direct în biroul său din sediul municipalității imediat după revenirea în țară din Munchen, localitate aflată în urmă cu câteva zile în zona roșie, cu restricții de călătorie și fără a se izola la domiciliu a fost comentată malițios de președintele Bistrița, Călin Stan.

Acesta  a scris pe facebook că e surprins că primarul Bistriței nu a făcut  un gest de minimă responsabilitate și nu s-a autoizolat la domiciliu, chiar dacă între timp localitatea din care a revenit a fost scoasă de pe harta roșie de răspândire a coronavirusului: ”Am luat act cu surprindere că ultimul primar PSD al Bistriței, fostul senator Ovidiu Teodor Crețu, tocmai s-a întors din Germania, dintr-o localitate care până nu demult era declarată „zonă roșie” pe harta răspândirii coronavirusului COVID-19. Chiar dacă la data întoarcerii domniei-sale din Munchen restricțiile au fost reduse, un minim de responsabilitate față de bistrițeni ar fi trebuit să îl îndemne să nu descindă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, direct în fotoliul său de primar. Adică în mijlocul colegilor de muncă din Primăria municipiului reședință de județ.”

Călin Stan mai spune și că în pofida faptului că Ovidiu Crețu nu a încercat să se izoleze pentru 14 zile, va ajunge  în acest an tot la izolare la domiciliu, însă din iunie încolo: ” Un gest de autoizolare și un eventual test medical ar fi fost o dovadă de mai multă maturitate. Oricum, după alegerile locale din acest an, viitorul fost primar PSD al Bistriței va fi izolat la domiciliu. Ca simplu cetățean..” a comentat președintele USR Bistrița.

Crețu a recunoscut joi după o ședință de Consiliu Local că s-a întors în țară de la Munchen prin Vama Petea, însă a spus că nu a completat nici măcar o declarație la intrarea în țară și că polițiștii de frontieră  l-au lăsat să trecă fără alte comentarii.

Share.

About Author

Lasă un comentariu