Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrița-Năsăud intră oficial pe harta coronavirusului, cu un pacient de 32 de ani, confirmat pozitiv. Bărbatul e din Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 32 de ani, revenit din Italia este primul pacient infectat cu coronavirus din Bistrița-Năsăud.
Tânărul se afla în izolare la domiciliu, după ce revenise din Italia în 9 martie.  Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud  bărbatul a sunat duminică noaptea  la 112 și a fost transportat inițial cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase din Bistrița pentru a fi dus în această noapte la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, după confirmarea diagnosticului : ”Acesta, a fost transportat cu izoleta la spital, iar rezultatul probelor a confirmat prezența Coronavirusului.
Bărbatul a fost astă-noapte transportat de echipajul CBRN la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Ancheta epidemiologică este în desfășurare!”.

Alte opt teste de la nivelul județului nostru CoVid-19 au rezultatul negativ, informează Instituția Prefectului. Pacientul, revenit din Italia, Milano a rămas de la întoarcerea în țară în izolare și nu în carantină, pentru în momentul revenirii Italia se afla în zona galbena, și nu în cea roșie care necesita carantină.

UPDATE: Pacientul 1 din județ este din Năsăud

Potrivit viceprimarului din Năsăud, Dorin Vlașin, pacientul infestat cu coronavirus este din Năsăud . ”Primul caz în județul nostru!!!Atenție sporită!!!Persoana este din Năsăud!!!” a scris acesta pe pagina sa de facebook în această dimineață. Instituția Prefectului a confirmat informația că tânărul infectat cu coronavirus este din Năsăud. Se pare că tânărul ar fi venit cu avionul din Milano și de la aeroport a călătorit cu mașina până în Năsăud, unde s-ar fi izolat într-un apartament, altul decât cel al familiei, tocmai pentru a nu o infecta.

Ancheta epidemiologică este în curs

Share.

About Author

Lasă un comentariu