Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrița-Năsăud figurează cu 6 cazuri pe harta coronavirusului, după ce miercuri testul unui tânăr aflat în carantină a ieșit pozitiv

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr  de 24 de ani  aflat într-un centru de carantină din  Colibița a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus COVID-19. Mașina SMURD și cea de însoțire care l-au transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj pe tânărul al cărui test a fost confirmat pozitiv după mai multe zile de la testare a fost semnalate de mai mulți cititori ai Bistrița Express.

Tânărul s-ar fi repatriat cu avionul din Italia unde muncea în construcții în urmă cu 10 zile și a fost transportat cu un convoi special direct în carantină. Informația că tânărul a fost găsit pozitiv la teste a fost confirmată din surse medicale. Este al 6-lea caz de infectare cu coronavirus din județ.

Și tot din Italia s-a întors și tânărul diagnosticat cu COVID 19 zilele trecute, aflat singur în izolare la domiciliu după ce fratele său cu care a împărțit izolarea a fost primul caz din județ. Ambii s-au întors în țară cu o zi înainte ca Italia să fie declarată zonă roșie și s-ar fi izolat într-un apartament departe de familie.

Citiți mai multe despre primul caz: Bistrița-Năsăud intră oficial pe harta coronavirusului, cu un pacient de 32 de ani, confirmat pozitiv. Bărbatul e din Năsăud

Share.

About Author

Lasă un comentariu