Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Poliția a trimis direct în carantină o familie din Bistrița-Năsăud și pe un tânăr care nu respectau măsura izolării

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O mamă cu doi copii din județul Bistrița-Năsăud  a fost trimisă direct în carantină sub pază, după ce polițiștii care au căutat-o acasă, ieri după amiază, unde era consemnată în izolare, n-au găsit-o la domiciliu. Femeia de 32 de ani, reîntoarsă din Germania se afla în izolare din 18 martie, măsură pe care a fost prinsă că a încălcat-o. Drept urmare, polițiștii n-au mai stat la discuții și au  dispus plasarea în carantină instituționalizată, sub pază, pentru următoarele 14 zile atât a ei cât și a celor doi copii ai femeii.

La fel a pățit-o un tânăr de 25 de ani care se întorsese de 6 zile din Belgia și ar fi trebuit să stea casă în izolare. Și el a ajuns într-un centru de carantină, pentru că nu era la domiciliu atunci când a fost căutat informează un comunicat al Instituției Prefectului.

Cei patru: femeia și cei doi copii, respectiv tânărul de 25 de ani vor rămâne 14 zile în carantină, iar cei doi adulți au fost amendați în total cu 7500 de lei pentru încălcarea regimului izolării. În total în Bistrița Năsăud sunt în izolare la domiciliu 2215 persoane potrivit ultimei raportări și 151 în centrele de carantină. 11 persoane între care și cei 4 trimiși pentru nerespectarea regimului izolării au intrat de ieri în carantină

Share.

About Author

Lasă un comentariu