Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Provocarea Cristinei Iurișniți a prins: deputatul Daniel Suciu își donează Spitalului Năsăud îndemnizația pe o lună

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PSD, Daniel Suciu a anunțat pe facebook că și -a donat  îndemnizația pe o lună pentru Spitalul Orășenesc din Năsăud, pentru care primarul orașului, Mircea Romocea a făcut un apel în care a cerut donații pentru echipamente.

Suciu, care a și postat pe facebook în această dimineață ordinul de plată pe 10000 de lei prin care a trimis banii Spitalului din Năsăud  spune că a răspuns în aceste fel provocării de pe facebook, însă se referă doar la cea cu fotografiile și nu la cea lansată ieri către toți parlamentarii județului de Cristina Iurișniți, care le-a propus tuturor să-și doneze jumătate din îndemnizație pentru cel puțin două luni.

”Am tot fost provocați zilele acestea…să ne aducem aminte de trecut. Doar că acum este vorba despre prezentul și viitorul nostru. Și sănătatea noastră, a tuturor. Trăim cu toții cea mai mare provocare a ultimilor mulți, foarte mulți ani și da, e nevoie de solidaritatea tuturor. Așadar, nu poze din tinerețe, ci indemnizația pe o lună pentru medicii de la Spitalul Năsăud, pentru echipamentele de care au nevoie toți de pe Valea Someșului. Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine peste toate!” a scris Daniel Suciu.

Deputatul USR Cristina Iurișniți a anunțat ieri că-și va dona jumătate din îndemnizație Serviciului de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Mai mulți consilieri locali și județeni liberali, între care Roxana Pașc (Șieu), Sorin Hangan (Bistrita), Samuel Coman (consiliul Județean) au anunțat zilele trecute că își donează îndemnizațiile de ședințe.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Sora lui Pintea în

    Sorina Pintea câți bani dă pentru spitalul din Năsăud? Cum? Ea a donat tot ce avea la Partid? Și-acuma cântă ca Radu Modovan în Bistrița slavă chinezesc partid că ne-ai făcut cu Covid? Asta nu se poate!

Lasă un comentariu