Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Epidemia de coronavirus face posibil imposibilul: sedința de Consiliu Local Bistrița transmisă online

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Istoria ședințelor de Consiliu Local Bistrița consemnează vineri  o premieră: ședința lunii martie, programată atipic într-o zi de vineri va fi organizată doar online.

Consilierii vor sta acasă și vor vota prin intermediul unei aplicații, în timp ce doar primarul și aparatul tehnic plus directorii de servicii vor fi prezenți în sala mare de ședințe a Consiliului Local. Doar doi consilieri locali, viceprimarii Cristian Niculae și Gelu Muthi vor fi prezenți în sediul municipalității și vor vota fiecare din biroul său, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Încă nu este foarte clar dacă ședința poate fi cu certitudine vizionată online, însă Mihai Ruști spune că linkul de youtube pe care va putea fi urmărită ședința de Consiliu Local va fi comunicat în timp util. Întrebat cum ar putea fi asigurat caracterul public al ședinței în situația în care nu este postată online, purtătorul de cuvânt a explicat că bistrițenii pot sa o urmărească, în număr limitat în sala de ședințe a municipalității. Deja ședințele de comisii au avut loc online .

Share.

About Author

Lasă un comentariu