Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un bărbat aflat în izolare a murit după ce s-a prăbușit tirul peste el. Intervenție în combinezoane de protecție

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pompierii de la descarcerare și echipajele SMURD au fost puși în această seară în situația de a  interveni într-un accident în care a fost implicat un bărbat din Ilva Mică întors în aceeași zi din străinătate.

După ce au ajuns la locul accidentului pompierii au realizat că acesta tocmai se întorsese în aceeași zi din străinătate, așa că a trebuit să îmbrace combinezoanele de protecție. Bărbatului de 47 de ani i s-a aplicat protocolul de resuscitare, însă plăgile prin strivire erau mult prea grave ca să-l mai poată salva, fiind obligați să declare decesul.  Polițiștii spun că potrivit primelor verificări bărbatul se apucase de meșterit la tir chiar în ziua întoarcerii sale din străinătate după ce DSP îi stabilise izolare la domiciliu.
Polițiștii spun și că autotrenul era parcat pe terenul aferent imobilului în care acesta locuiește. Cercetările continuă  pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.

Precizați la 112 dacă semnalați evenimente care implică persoane aflate în izolare”

După tragicul eveniment, reprezentanții ISU au făcut un apel  la responsabilitatea bistritenilor, rugându-i  ca atunci când sună la 112  și solicită intervenția echipajelor de pompieri, SMURD, ambulanță, poliție și/sau jandarmi este foarte important să precizati daca sunt in IZOLARE la domiciliu sau in alta locație declarată.

Share.

About Author

Lasă un comentariu