Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Municipalitatea s-a apucat de dezinfecție pe scările de bloc. Are target 200 de scări numai astăzi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Echipele Primăriei Bistrița fac dezinfecție sâmbătă pe mai multe scări de bloc din zonele Gării-Împăratul Traian, Independenței -Iosif Vulcan, după ce vineri au intervenit în alte 160 de scări.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Bistrița acțiunea de astăzi va viza 200 de scări de bloc din perimetrul străzilor amintite, pentru care vor fi dezinfectate casa scării. Comunicatul Primăriei, care vorbește de ”dezinsecție” în loc  de ”dezinfecție” așa cum este în realitate și cum confirmă inclusiv viceprimarul Cristian Niculae pe pagina de facebook, mai precizează și că soluțiile cu care se lucrează sunt avizate de DSP.

.Echipele primăriei sunt formate din angajați ai Direcției de Servicii Publice, din  voluntari ai Serviciului Protecție Civilă și Voluntariat pentru Situații de Urgență și angajați ai firmei private SC Simcoprom SRL care intervin în spațiile publice din zonele carantinate precum și în parcările centrelor comerciale din Bistrița. Primarul le cere locuitorilor Bistriței să permită accesul echipelor primăriei în scările de bloc.

 

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu