Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Situația de la Slătinița, cartierul Bistriței fără apă potabilă, inadmisibilă în plină epidemie. Ce le cere seful PNL autorităților locale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Situația cartierului Bistriței, Slătinița, fără rețea de apă potabilă într-un moment în care traversăm o criză pandemică, în care prima linie de apărare este apa și săpunul, a fost ridicată de președintele PNL Ioan Turc într-o postare pe facebook.

Turc scrie că situație este inadmisibilă și că minciuna autorităților locale, din 4 în 4 ani, înaintea alegerilor nu-i încălzește pe locuitori. ”Igiena, în aceste zile, este cuvântul de ordine, dar avem, din păcate locuri în municipiu în care apa reprezintă o mare problemă. După cum se știe, la Slătinița, cartier pe hârtie al Bistriței, nu există rețea de apă și canalizare. Există propagandă, din 4 în 4 ani. Oamenii își iau apa din fântâni, însă nivelul acesteia scade în perioadele sărace  în ploi, iar tot ce face Primăria Bistrița este să ducă apă cu cisterna și contra cost , pentru refacerea nivelului fântânilor” scrie Ioan Turc pe pagina de facebook.

Președintele PNL a cerut municipalității să găsească neîntârziat o soluție în contextul pandemiei de coronavirus și să  pună la dispoziția locuitorilor din Slătinița apă, ” cât e nevoie, neîntârziat și gratuit, nu de alta dar la capitolul taxe și impozite și ei sunt bistrițeni”, le-a reamintit Ioan Turc.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -Horea în

    Avem nevoie de o partie noua. Ori pe Bobeica ori pe Cighir . Miscarea in aer liber fara zapada conteaza totusi. Pai nu ?

Lasă un comentariu