Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pachete pentru 250 de familii pregătite de deputatul Ionuț Simionca. Ce apel face deputatul PMP

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Ionuț Simionca alături de un grup de voluntari a pregătit 250 de pachete cu alimente pentru familii din Bistrița-Năsăud cu probleme financiare. Familiile nevoiașe au fost identificate cu ajutorul preoților din Bistrița, și în curând vor primi pachetele cu ajutorul alimentar pentru a trece cu bucate pe masă prin sărbătorile pascale.

Deputatul Simionca  spune că în pofida crizei sanitare pe care o traversăm, nimeni nu trebuie să aibă sufere de lipsuri de Paște: ” Criza sanitară pe care o traversăm ne-a făcut să ne apropiem unii de alții și să fim conștienți că marile încercări nu le putem depăși decât cu solidaritate și omenie. Împreună cu mai mulți bistrițeni cărora le pasă de oamenii din jurul lor, am pregătit pachete cu alimente pentru 250 de familii, care vor ajunge în zilele următoare la cei aflați în nevoie” a scris Ionuț Simionca pe facebook.

Deputatul face un apel către oamenii cu suflet să se alăture demersului fie cu produse, fie cu la distribuirea pachetelor sau cu identificarea unor familii aflate în nevoie: ” vă invit pe toți cei care aveți o bucată de pâine în plus să vă alăturați demersului nostru și să aveți grijă de cei care din motive independente de ei, nu pot pune pe masă bucate tradiționale în Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului. Dacă vreți să ajutați la distribuirea Pachetelor sau dacă știți familii care au nevoie de sprijin și de o vorbă bună, va rog să mă contactați” mai scrie deputatul.

Share.

About Author

Lasă un comentariu