Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Două accidente mortale la primele ore ale dimineții în Vinerea Mare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doi bărbați, un tânăr de 39 de ani și un altul de 65 de ani și-au pierdut viața în această dimieața în Năsăud și în Teaca în două accidente de circulație.

Echipajele ISU și polițiștii au fost alertate la 3 dimineața pentru a interveni în Năsăud, pe strada Grănicerilor la un accident de circulație în care a fost implicat un șofer de 39 de ani care rula cu o mașină pe direcția Rebrișoara-Năsăud Acesta rămăsese blocat  în mașina sa, după ce s-a izbit de o autoutilitară parcată. Șoferul era în stop cardio-respirator în momentul intervenției echipajului Smurd.

Manevrele de resuscitare nu au avut niciun efect asupra bărbatului de 39 de ani  care  a fost în cele din urmă, decedat. Din primele cercetări polițiștii au ajuns la concluzia că șoferul, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se afla într-o parcare din stânga direcției sale de mers. Autoutilitara lovită a colizionat la rândul ei doua mașini parcate regulamentar.

Teaca-accident, cauze medicale

Trei ore mai târziu, la Teaca polițiștii și pompierii Smurd au fost chemați la un alt accident  .Polițiștii au stabilit ulterior că victimei, un bărbat de 65 de ani care conducea un autoturism, i s-ar fi făcut rău, a pierdut controlul direcției și a ajuns în șanțul din stânga direcției sale de mers. Echipajele medicale ajunse la fața locului au aplicat manevre de resuscitare însă, din păcate, bărbatul a decedat.

”Continuă cercetările în acest caz polițiștii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc accidentul” transmite IPJ.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu