Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O angajată de la taxe și impozite infectată cu Covid 19 a închis Primăria din Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Angajații Primăriei Năsăud își prelungesc cu încă o săptămână vacanța de Paște după ce primarul Mircea Romocea a decis, după confirmarea unui caz de Covid 19 în instituție, suspendarea parțială a activității.

Anunțul suspendării activității, care urmează să fie făcută până în 27 aprilie 2020 a fost postat în această seară pe pagina de facebook a instituției, sub semnătura primarului Romocea, care este și președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Suspendarea temporară presupune că doar actele de stare civilă: certificate de naștere sau de deces sau orice alte urgențe, ” care nu suportă amânare” pot fi solicitate la serviciul de pază al instituției (?!) și doar în intervalul 8,00-14,00 sau la un telefon al aceluiași serviciu : 0747-210.760.

Abia lunea viitoare se va relua activitatea în instituție, anunță, în numele primarului Mircea Romocea pagina de facebook a Primăriei Năsăud. Primarul invocă în decizia luată atât cazul de îmbolnăvire a funcționare, cât și decretul prezidențial de prelungire a stării de urgență:

”În atenția cetățenilor orașului Năsăud.În lumina recentelor evenimente, respectiv infectarea cu COVID 19 a unei persoane din cadrul Primăriei orașului Năsăud și având în vedere prevederile art. 54, lit. b) din Decretul prezidențial nr.240 din 14 aprilie 2020, privind prelungirea stării de urgență, în perioada 21 Aprilie 2020 – 24 Aprilie 2020, administrația publică locală a orașului Năsăud își suspendă activitatea, parțial, rămânând ca, pentru urgențe (certificate de deces, certificate nou-născuți) sau alte situații speciale care nu suportă amânare și sunt reglementate de legislație, să vă adresați serviciului de pază al instituției (telefon 0747-210.760), în intervalul orar 8.00-14.00.
Activitatea instituției publice va fi reluată luni, 27 Aprilie 2020, în integralitate. Această măsură este o măsură de prevenție obiectivă, luată în contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecțiilor de tip COVID -19, corelată cu legislația în vigoare ! ” este anunțul publicat în această seară pe pagina de facebook a Primăriei Năsăud .

Share.

About Author

Lasă un comentariu