Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Polițiștii din Petru Rareș nu relaxează controalele: au mai prins un șofer cu adeverință falsă de angajat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer care s-a pretins angajat al unei firme și a prezentat adeverința de angajare emisă de o companie din Dej atunci când a fost oprit în trafic pe DJ 170  de polițiștii din Petru Rareș, a fost prins cu minciuna, după verificarea angajării în REVISAL.

Șoferul care se deplasa pe direcția Ciceu Giurgești- Reteag nu era angajatul firmei Nikovi Nyo, așa cum atesta documentul, așa că pe lângă amenda de încălcare a ordonanței militare  va trebui să explice procurorilor ce e cu falsul în înscrisuri sub semnătură privată și uzul de fals. Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud, unde există încă trei astfel de dosare deschise pe numele unor oameni care au folosit adeverințe false pentru deplasare  a anunțat în 29 aprilie pe site-ul său deschiderea cercetării penale și în acest caz.

De altfel verificarea prin intermediul bazei de date Revisal a veridicității declarațiilor de deplasare a devenit o practică pentru polițiștii din zona Beclean dar și pentru cei care patrulează în Petru Rareș-Reteag, acolo unde s-a înregistrat un focar epidemic de Covid 19 în urmă cu două săptămâni.

Share.

About Author

Lasă un comentariu