Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Apelul prefectului Stelian Dolha pentru mini-vacanța de 1 Mai: ”Nu ne permitem acum relaxarea măsurilor și atitudinii. Nu am atins încă vârful pandemiei”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prefectul Stelian Dolha atrage atenția că pe timpul minivacanței de 1 mai prevenirea trebuie să rămână o prioritate pentru toată lumea și sub nicio formă nu trebuie relaxată atitudinea și nici măsurile de autoprotecție și de protejare a celorlalți.

Prefectul de Bistrița-Năsăud explică  într-o postare pe pagina oficială a instituției că nu a fost atins încă vârful pandemiei și că relaxarea ar putea compromite ce s-a câștigat până acum în ceea ce privește întinderea epidemică: ” Ne aflăm la mijlocul unui drum greu în care luptăm cu toate forțele pentru stoparea CoVid-19. Pentru că suntem foarte aproape de vârful pandemiei nu ne permitem o relaxare a măsurilor și a atitudinii tocmai acum. De aceea îi rog pe toți cetățenii județului să aibă în continuare răbdare și să-și ia măsurile de precauție pentru a nu se îmbolnăvi și a nu-i îmbolnăvi pe ceilalți. Obiceiurile noastre din minivacanța de 1 mai pot reprezenta în momentul de față un real pericol și pot să conducă extrem de rapid la apariția unor noi focare.

Așadar, prevenirea rămâne în continuare o prioritate pentru noi toți. Doar printr-un efort comun, susținut, vom reuși să intrăm într-o fază descendentă a îmbolnăvirilor care să ne permită să revenim, treptat, la viața de dinainte” a transmis prefectul Stelian Dolha.

Share.

About Author

Lasă un comentariu