Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Jandarmii s-au străduit să-i îndulcească ziua de naștere colegului lor infectat cu Covid 19

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

”La mulți ani, Tavi! Să te faci bine cât mai repede și să te întorci sănătos in mijlocul nostru!” este mesajul pe care i l-au transmis jandarmii bistrițeni colegului lor care a avut ghinionul să fie infectat cu noul coronavirus zilele trecute.

Tânărul, care este internat la Spitalul de Boli Infecțioase, a împlinit împlinit astăzi 30 de ani, o aniversare  pe care a fost obligat să o petreacă pe un pat de spital departe de cei dragi. A avut parte însă  de tort aniversar și de sute de mesaje de prețuire :   “Nu am uitat că este aniversarea ta: îți dorim multă sănătate și ne-am gândit ca măcar astăzi să îți transmitem să ai încredere că totul va fi bine. Dorim atât cât putem, de la distanță să îți facem ziua mai frumoasă!” au scris pe pagina de facebook cei din Inspectoratul Județean de Jandarmi.

Vestea bună este că tânărul jandarm se simte bine: ”Din fericire, starea colegului nostru este bună și sperăm ca în cel mai scurt timp să fie din nou prezent în mijlocul nostru” precizează IJJ Bisrița-Năsăud.

Îi urăm și noi ” La Mulți Ani” și să se facă bine repede”.

Share.

About Author

Lasă un comentariu