Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Toți cei 10 angajați ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, inclusiv cele două directoare, s-au vindecat de Covid 19

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud  toți zece, s-au făcut bine și au fost declarați vindecați de temutul coronavirus.

Informația a fost oferită astăzi de DSP, prin intermediul Instituției Prefectului. Inițial s-a comunicat că sunt vindecați nouă dintre angajați, apoi spre seară a venit și rezultatul testului pentru cel de-al zecelea, care a ieșit negativ.  Primii trei care s-au vindecat, între care și directoarea adjunctă, Iulia Stejerean s-au vindecat și au fost externați acum câteva zile. Printre cei declarați vindecați astăzi se numără și directorul executiv al instituției, Otilia Berbecaru.

De altfel directorul adjunct, Iulia Stejerean intervievată telefonic de Mediafax într-un material text-video realizat în Spitalul Județean Bistrița-Năsăud zilele trecute spunea că se simte bine, și că încearcă să depășească impactul psihic al bolii: ” Acum este o chestie psihica, asa un pic, dar incercam sa o depăsim incet-incet cu treabă buna. In rest sunt ok” Intrebata daca pe parte de simptomatologie au mai aparut probleme, directoarea adjuncta, care se afla acasă a raspuns,,”nu-nu”.

Primele îmbolnăviri de Covid 19 la ITM Bistrița-Năsăud au apărut cam în prima săptămână din aprilie, iar în 14 aprilie 5 angajați erau deza pozitivi. Ulterior în 18 au mai apărut confirmări și în alte cazuri din instituție. Toți angajații au fost deja externați, pe măsură ce a sosit rezultatul testelor.

Share.

About Author

Lasă un comentariu