Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Ce au pățit două femei și un bărbat din Salva în timp ce se odihneau pe o bancă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trei locuitori din Salva, două femei și un bărbat care se odihneau duminică seara pe o bancă din fața unei case au fost izbiți în plin de o mașină scăpată de sub controlul șoferului pe DN17 C. Mașina condusă de un clujean a lovit o alta parcată și apoi a ricoșat în banca pe care stăteau cei trei.

Impactul a fost unul dramatic: unul dintre cei aflați pe bancă, un  bărbat de 60 de ani a intrat în stop-cardiorespirator după izbitură, iar cele două femei : o tânără însărcinată și o femeie de 65 de ani au fost rănite.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a preluat  pe bărbatul grav accidentat, aflat deja în stop cardiorespirator și  după aplicarea manevrelor de resuscitare a reușit să-i restabilească funcțiile vitale. Bărbatul a fost stabilizat după resuscitare de paramedici și transportat de urgență  la UPU SMURD Bistrița, informează ISU BN. Luni dimineața bărbatul care a fost adus la SJU în comă avea fractura de coloana vertebrală. Purtătorul de cuvânt al SJU a transmis că pacientul a fost sedat , intubat și urma să fie evaluat neorologic în secția de neurochirurgie.

Și tot la UPU SMURD Bistrița a ajuns și tânăra însărcinată,  în vârstă de 27 de ani , transportată de un echipaj aparținând Serviciulului de Ambulanta Județean. Femeia acuza dureri la nivelul unui membru inferior. Ulterior, luni purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean a anunțat că tânăra a fost externată cu recomandare de tratament la domiciliu.

La Spitalul din Năsăud a ajuns în schimb cealaltă femeie de pe bancă, femeia de 65 de ani . Victima a fost  conștientă tot timpul și nu prezinta mărci traumatice vizibile, dar acuza cel mai probabil un atac de panică, potrivit ISU BN.

Primele verificări ale polițiștilor indică faptul că șoferul care a intrat cu mașina în cei trei a pierdut controlul direcției în momentul în care a intrat cu viteză neadaptată într-o curbă și a ieșit în afara părții carosabile, a izbit un autoturism parcat și din ricoșeu a izbit banca pe care se aflau cele trei persoane. Șoferul de 49 de ani din Cuzdrioara (județul Cluj) nu era băut atunci când a comis accidentul, potrivit polițiștilor care l-au testat cu etilotestul. Bărbatul care a fost accidentat ușor a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă starea sa nu a necesitat internarea în spital.

Cercetările în acest caz sunt făcute de Poliția Rutieră din Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu