Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Un tată și-a răpit bebelușul de 4 zile din brațele mamei copilului. Unde l-au găsit polițiștii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii din Năsăud au fost în alertă ieri după ce o mămică de 25 de ani a reclamat la 112 că i-a fost răpit bebelușul născut de doar 4 zile. Tânăra a reclamat că autorul răpirii era chiar tatăl bebelușului, un tânăr de 26 de ani din Reghin care  i l-a smuls din brațe după o neînțelegere petrecută la domiciliul fetei, unde acesta o vizitase.

După răpire tânărul s-a urcat în autoturismul cu numere de Mureș cu care venise, condus de un apropiat și  a plecat împreună cu însoțitorii, între care și mama sa spre domiciliul său din Reghin. Mașina cu bebelușul a fost oprită în trafic în Bistrița într-unul dintre filtrele instituite de polițiști.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracțiunea de lipsire de libertate, transmite IPJ Bistrița-Năsăud, iar cele trei persoane care-l însoțeau au fost conduse la audieri la sediul poliției. Bebelușul a ajuns repede în brațele mamei sale ? ” Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul, însoțit de mama lui și un alt bărbat, toți din Reghin, s-ar fi deplasat cu un autoturism în orașul Năsăud, la locuința unei tinere în vârstă de 25 de ani. La un moment dat, din cauza unor neînțelegeri, bărbatul de 26 de ani i-a luat din brațe copilul și a plecat cu un autoturism, condus de un alt bărbat care îl însoțea” .

Bărbatul de 26 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore iar în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea dispunerii unei măsuri preventive, transmite IPJ.

Cercetările în acest caz vor fi continuate de către polițiștii de la Investigații Criminale din Năsăud.

Update, 14 mai: Tânărul tată a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de către judecătorii Judecătoriei Năsăud, care au luat în calcul probabil lipsa antecedentelor penale în cazul tânărului

Share.

About Author

Lasă un comentariu