Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Clădirea nouă a Direcției de Protecție a Copilului finalizată într-un an și jumătate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Direcția de protecție a copilului Bistrița-Năsăud are pentru prima dată de la înființare un spațiu special dedicat cu 58 de birouri, săli de ședință, cabinete medicale, săli cu multiple funcțiuni și adaptări pentru persoanele cu dizabilități, 60 de spații de parcare în față. După 20 de luni de la semnare contractului de reabilitare, angajații s-au putut mutat deja cu totul în noile birouri.

Noua clădire, ridicată pe structura unui  internat al unui Grup Școlar din Strada Horea 20 cu parter și două nivele, complet refăcut a fost gândită pentru a găzdui o instituție cu 1000 de angajați. Fațada clădirii cu intrarea se deschide însă publicului chiar din fața intrării în fosta Uzină Termică, dar și din strada Horea.

Reabilitarea a costat mai bine de 1 milion de euro și a fost plătită de CJ

iar presedintele CJ , Radu Moldovan, care promitea la semnarea contractului, în septembrie 2018 finalizarea în noiembrie 2019 s-a înșelat doar cu câteva luni (vezi și Sediu nou pentru Protecția Copilului cu 60 de locuri de parcare. Vezi cum va arăta și în cât timp e gata (FOTO)

La inaugurarea noului sediu, făcută în format restrâns, din pricina restricțiilor de circulație, conducerea Consiliului Județean a înregistrat un video pe care șeful CJ, Radu Moldovan l-a postat pe pagina sa de facebook.

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. DIRECȚIA GENERALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PROTECȚIA COPILULUI (DGASPC) BISTRIȚA-NĂSĂUD avea un sediu corespunzator in BISTRIȚA, pe Str. Sucevei, Nr. 1-3. Mutarea in noua locatie de pe strada Horea, nr.20, intr-un spatiu mult mai mare trădează intentia cresterii numărului de angajări, desi in sistemul bugetar există prea multi tăietori de frunze la câini . Este bine cunoscut cazul DGASPC Teleorman, unde Liviu Dragnea a pus stăpânire pe un județ și a transformat această instituțe în anexă de partid. Astfel, in anul 2008, DGASPC Teleorman s-a transformat într-un cuib înțesat de rude, prieteni și cunoștințe uniți doar de carnetele de membri ale aceluiași partid. Singurii care nu și-au mai găsit loc în activitatea instituției au fost chiar copiii orfani și copiii proveniți din familii sărace și ajunși în grija statului român. Numărul de angajări făcute pe pile și relații a fost atât de mare încât în cadrul DGASPC s-au creat departamente fictive, care existau doar pe hârtie, dar care aveau organigrama plină. In urma acestor escrocherii, pe 27 mai 2019 Liviu Dragnea, condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Lasă un comentariu