Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Confirmarea unui caz de Covid 19 la Taxele și Impozite municipale a dus la închiderea până luni a ghiseelor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Serviciul de Taxe și impozite a Primăriei Bistrița a fost închis astăzi după confirmarea unui caz de Covid 19 la una dintre angajate. Funcționara nu lucra direct cu publicul, la ghișeul, ci făcea muncă de contabilitatea într-unul din birourile de la etajul clădirii.

Toți Angajații serviciului de taxe și impozite au fost trimiși vineri acasă, a confirmat pentru Bistrța Express purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști  pentru o igienizare generală a clădirii. Aceasta a fost făcută de SVSU și Direcția de Servicii Publice  a Primăriei, care este operator avizat pentru dezinfecție. Operațiunea de dezinfecție va fi repetată și sâmbătă, iar luni ghiseele se vor redeschide, a mai spus Mihai Ruști.

Angajata Primăriei Bistrița era în concediu medical de la începutul săptămânii si pentru că avea simptome respiratorii i s-a făcut un test Covid 19 la recomandarea medicilor, iar rezultatul ca e pozitiv a venit în aceeași zi.

Un caz similar a fost inregistrat în aprilie la taxe si impozite in Primăria Năsăud. Atunci însă primarul din Năsăuda inchis toata primaria pentru 7 zile, imediat după sărbătorile Pascale. Citeste cum s-a întâmplat: O angajată de la taxe și impozite infectată cu Covid 19 a închis Primăria din Năsăud

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu