Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O nouă serie de testări la Ambulanță după ce un medic a fost confirmat pozitiv. Anchetă epidemiologică e și la spitalul din Beclean

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un medic, angajat al Ambulanței Bistrița a fost confirmat pozitiv la infecția cu noul coronavirus, potrivit ultimei informări date publicității de Instituția Prefectului.  Medicul, care lucrează atât la Ambulanță cât și la Spitalul din Beclean, s-a simțit rău și a fost testat pentru Covid 19, iar rezultatul că este pozitiv a venit astăzi.

”În urma confirmării prezenței Coronavirusului la un medic din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, au fost recoltate probe de la 12 salariați ai SAJ, probe ce vor fi prelucrate în cursul zilei de mâine. Având în vedere faptul că medicul lucrează și la Spitalul Beclean, este în desfășurare și o ancheta epidemiologică la această locație.” a transmis Instituția prefectului.

Familia medicului este deja în izolare, iar la nivelul Ambulanței Bistrița au fost testați colegii medicului din tura de sâmbătă cu care a lucrat, dar și contacții acestora, adică în total 12 persoane. La Spitalul din Beclean, instituție care s-a confruntat la începutul lunii mai cu un alt focar de coronavirus în rândul personalului medical, nu e clar încă ce amploare va avea noua anchetă epidemiologică.

Share.

About Author

Lasă un comentariu