Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ceremonie altfel pentru absolvenții de la ”Liviu Rebreanu”: ce mesaj special le-a transmis solistul de la Hara

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ultimul clopoțel pentru absolvenții Colegiul Național Liviu Rebreanu a sunat, totuși  pe facebook.  Diriginții și conducerea colegiului le-a făcut o surpriză absolvenților clasei a XII, lăsați de criza pandemică fără ceremonie clasică de absolvire și fără banchet și le-au organizat o festivitate pe facebook, în ultima zi de școală.

Mica festivitate online i–a avut protagoniști pe șefii de promoție ai fiecărei dintre cele 8 clase terminale și multe momente surpriză.

Unul dintre acestea l-a avut protagonist pe solistul trupei Hara, Flaviu Buzilă, fost elev al Colegiului și autorul imnului rebreniștilor. Acesta le-a transmis un mesaj emoționant absolvenților generației fără ceremonie de absolvire înainte de a le cânta la chitară imnul Colegiului: ”Eu in anii petrecuti până acum pe planeta Pământ am aflat un lucru: anii care lucrurile se întâmplă altfel ar trebui văzuți mai degrabă nu ca un obstacol, ci ca o provocare.. Întorcându-mă la festivitatea voastră : știu că nu sunteti la fel ca si colegii vostri din alte generații,  poate ați fost ales de Univers sa fiți o generatie altfel, o generația care a re ocazia data fiind situația în care ne aflam, ocazia să transmită un mesaj, cu totul alt mesaj celor care vin după.

Mă gândeam ce am simtit când am scris cantecul..Si mi-am dat seama ca ultimul bal a fost doar o picatura din ceea ce a însemnat viața de liceu ceea ce a acontat cu adevărat a fost relația cu colegii mei , cu care și astăzi suntem prieteni, relația cu profesorii mei, legaturile speciale de dragoste pe care le-am avut. pe acestea cred că le veti putea transmite cu totul altă semnificație mai departe. Cred că sunteți generația car va aprecia cel mai mult ceea ce au avut, ceea ce au: oamenii, locurile și experiențele învățate.Și cred că e o lecție extrem de importantă de transmis mai departe” le-a spus Flaviu Buzilă.

Și diriginții celor 8 clase au fost protagoniștii unui moment special: fiecare a lansat, pe terenul Colegiului câte un balon pentru liceenii care le-au fost elevi si își iau zborul în lume. momentul în care aceștia le fac cu mâna absolvenților și lansează baloane a fost de asemenea transmis astăzi  pe paginile de facebook. Un banner urias cu chipurile absolventilor a acoperit clădirea colegiului l ora ceremoniei.

Share.

About Author

Lasă un comentariu