Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident dramatic de tren în Livezile: victima a murit pe loc

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bătrân de 79 de ani a murit în această după amiază în Livezile după ce a fost lovit în plin de trenul Regio care circula pe ruta Bistrița Nord -Bistrița Bârgăului.

Un echipaj Smurd de terapie intensivă, care a ajuns imediat la fața locului a constatat că victima avea leziuni incompatibile cu viața și a declarat decesul. Nu sunt clare circumstanțele în care bătrânul din Livezile a ajuns să fie lovit de tren, iar un comunicat al IJP precizează doar că se fac cercetări  : ”La fața locului, o echipă formată din criminaliști și polițiști de la transporturi efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Cadavrul bărbatului va fi transportat la spital pentru efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate de către Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud.”

Trenul Regio care rulează doar pe lungimea  a 29 de kilometri cât e ruta pe care o acoperă, Bistrița Nord- Bistrița-Bârgăului, a înregistrat ca urmare a accidentului o întârziere de aproximativ 77 de minute.

 

Foto Arhiva Cluj 24

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu