Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Ore dramatice în încercarea de a salva viața unui băiețel căzut în apă cu bicicleta. Copilul a murit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Paramedici, medici de ambulanță și în final medicii de la UPU s-au luptat pe rând miercuri seara, ore în șir pentru salvarea vieții unui băiețel de 5 ani care a căzut cu bicicleta de pe un pod într-un pârău în comuna Rodna.

Primii au intervenit paramedicii de la Sângeorz-Băi, care l-au găsit pe micuț în stop cardio-respirator și care au început resuscitarea, după ce copilul a fost scos în apă, a anunțat ISU. Au urmat paramedicii și medicul echipajului de Intensivă Mobilă trimis de la Bistrița. Echipajul l-a preluat continuând protocolul de resuscitare pe tot drumul și l-au predat, în aceeași stare echipei de medici de urgență de la UPU. Un comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență precizează miercuri seara că băiețelul din Rodna a ajuns în UPU în stop cardiac, înecat cu hipotermie și politraumatizat:

”Medicii îi aplică în aceste momente protocolul de resuscitare.” a precizat comunicatul de presa transmis de SJU miercuri la ora 21,41.

UPDATE: Băiețelul n-a putut fi salvat, a anunțat, după ora 23,00, Spitalul Județean de urgență: ”copilul a ajuns în stare critică, înecat, cu hipotermie, politraumă și stop cardiorespirator, decesul fiind declarat la ora 22,40.” a anunțat SJU.

Share.

About Author

Lasă un comentariu