Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Detalii ale oribilului accident din Italia în care a murit o familie din Bistrița-Năsăud: șoferul a condus neîntrerupt 30 de ore

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oribilul accident în care au murit sâmbătă, pe o autostradă din Italia  doi copii mici, de 2 și 10 ani și bunicii lor, originari din Bistrița-Năsăud  a avut la origine oboseala extremă a șoferului de 30 de ani, tatăl celor doi copii.

Potrivit publicației italiene Corriere della Sera mașina în care se aflau un număr exagerat de mare de persoane:  8 în loc de 7 cât era capacitatea, a rulat în zig zag câțiva zeci de metri , a ieșit de pe banda sa și s-a izbit de un tir. Imaginile de dinaintea dezastrului au fost surprinse de una din camerele de luat vederi de pe autostradă.

Potrivit publicației menționate un șofer italian care a văzut automobilul rulând necontrolat cu puțin timp înainte de accident a relatat că șoferul român nu reușea să țină ochii deschiși, că era era mort de oboseală. Polițiștii au aflat apoi de la șoferul care a produs teribilul accident că a condus neîntrerupt timp de 30 de ore din România până aproape de Toscana.

Șoferul care a provocat accidentul în care i-au murit copiii și părinții, pe numele său Emil Ciurar este în custodia poliției italiene, care potrivit Corriere della Sera se teme ca acesta să nu dispară dacă e pus în libertate, în condițiile în care românul avea la activ o condamnare cu suspendare pentru o tentativă de jaf. Familia ucisă în accident era din comuna Reteag.

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu