Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cazul 33 de pe lista deceselor Covid 19 este un angajat de 58 ani de la Leoni. Bărbatul a murit la 3 zile de la diagnosticare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Unul dintre angajații Leoni confirmat recent ca infectat cu noul coronavirus a murit la trei zile după ce rezultatul analizelor a confirmat că era pozitiv la Covid 19.

Bărbatul de 58 de ani din comuna Leșu s-a simțit rău încă din 27 mai și n-ar mai fi mers la slujbă, potrivit surselor Bistrița Express. Omul avea simptome respiratorii grave în momentul în care soția sa a chemat ambulanța și abia la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, medicii au cerut testul și a venit confirmarea că e vorba de Covid 19. Starea bărbatului s-a agravat constant și în această dimineață bărbatul a murit. Pe buletinul de caz emis de Institutul Național de Sănătate Publică este trecut la capitolul comorbidități doar obezitatea.

Primarul comunei Leșu, Ionel Pop spune că bărbatul care a decedat este un fost angajat al Primăriei, care a renunțat în urmă cu peste 10 ani la slujba la stat pentru a munci împreună cu familia la Leoni: ” a fost fochist la Primărie, un om foarte muncitor. E greu de înțeles cum s-a întâmplat, cred că de la muncă s-a contaminat pentru că aici în comună nu avem cazuri. Știu că a rămas în concediu de boală pentru că nu se simtea bine, credeau că e ceva răceală, apoi au chemat ambulanța pentru că i s-a agravat starea și respira greu respira greu” a relatat pentru Bistrița Express, primarul. Acesta nu știe ca omul să fi avut alte boli. Înmormântarea bărbatului de 58 de ani va avea loc mâine. Mai multe persoane considerate contacți direcți, între care și soția acestuia au fost plasate în izolare la domiciliu de la confirmarea infectării cu Covid, din 3 iunie.

Bărbatul de 58 de ani nu se află printre cei 5 angajați de la Leoni, confirmați oficial cu Covid 19. Reamintim că Leoni a renunțat la intenția de a testa angajații pentru Covid 19, după rezultatul pozitiv a 5 angajați după ce a facut o primă solicitare către Spitalul Județean Bistrița-Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu