Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Două localități din BN rămân joi și fără curent și fără gaz. Furnizorii Electrica și Delgaz Grid au planificate separat lucrări

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Locuitorii din două sate din comuna Matei: Corvinești și Enciu rămân joi și fără gaz și fără electricitate. Furnizorul de electricitate Electrica are planificate lucrări periodice la rețeaua de medie tensiune în 11 iunie între orele 9 și 15,00, conform programării lunare postate pe site-ul Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord.

De cealaltă parte DelgazGrid intr-un anunț transmis redacției Bistrița Express la începutul săptămânii comunica sistarae furnizării la cererea Transgaz în 7 localități din județ, între care și Corvinești și Beudiu, între orele 9,00 și 16,00.

Ce întreruperi a mai planificat în 11 iunie Electrica

Nu vor avea electricitate joi, în timpul zilei localitățile Urmeniș, Cîmp și Ghermeș, dar nici Bidiu, sat arondat comunei Matei și Chețiu, sat arondat Chiochișului. Nici în Colibița parțial și în Sângeorz Băi, pe strada Trandafirilor nu va fi joi energie electrică între orele 9-17.

Consultați programul lucrărilor de joi, 11 iunie transmis de SDEE:

Urmeniș Cîmp, Ghemeș 11.06.2020

 

Integral
Corvinești, Enciu, Bidiu, Chețiu 11.06.2020

 

Corvinești, Enciu, Bidiu, Chețiu, Transilvania Verde – Integral,
Zona de la Restaurant Ariniș până la Fisherman
Sg. Băi 11.06.2020

 

Str. Trandafirilor
Share.

About Author

Lasă un comentariu