Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Șapte localități din Bistrița-Năsăud vor rămâne joi fără gaze naturale. Ce anunță Delgaz Grid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Realizarea de către Transgaz a unor lucrări la sistem de transport a gazelor în județ va lăsa va duce la sistarea alimentării cu gaze naturale în 7 localități din Bistrița-Năsăud. Este vorba de  Enciu, Bidiu, Corvinești din comuna Matei dar și de  Nușeni, Feleac, Beudiu și Vița, din comuna Nușeni.

Anunțul întreruperii furnizării făcut de Delgaz Grid va afecta localitățile menționate, joi, 11 iunie, între orele 9 și 16.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute: ”În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)” transmite Delgaz Grid într-un comunicat de presă.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu