Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce pagube au produs în județ ploile torențiale de cod roșu și portocaliu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Curți și subsoluri inundate au lăsat în urmă sâmbăta seara ploile torențiale care au măturat județul Bistrița-Năsăud și pentru care au fost lansate avertizări de cod portocaliu și chiar roșu.

La o primă evaluare transmisă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență sâmbătă seara în orașul Beclean a fost inundată o curte și o bucătărie de vară, iar în Rusu de Jos, o localitate cartier a Becleanului o curte și un subsol ar fi fost inundate, în zonă intervenind pentru evacuarea apei echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean.

Și în Bistrița, în cartierul Sărata o curte a fost inundată în urma ploii torențiale, în acest caz intervenția de suport fiind asigurată de SVSU municipală.

Rafalele de ploaie au provocat inundarea unor gospodării în Feldru, acolo unde 5 case de pe aceeași stradă au avut de suferit. Inundații s-au mai semnalat și la Buduș dar și în localitatea Perișor din comuna Zagra, acolo unde mai multe curți și beciuri au fost afectate.

Și la Susenii Bârgaului a fost inundată o gospodărie în timp ce în Bistrița Bârgăului un brad s-a prăbușit peste clădirea Centrului de Informare Turistică, iar incidentul a provocat o pană de curent.

 

foto: arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu