Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un asistent medical din Spitalul Județean e unul dintre cele 5 cazuri confirmate pozitiv duminică

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cinci noi cazuri confirmate cu Covid 19 se adaugă duminică,21 iunie listei infecțiilor cu noul coronavirus din județul Bistrița-Năsăud, după ce sâmbătă s-au înregistrat alte 7 cazuri noi, potrivit unei raportări a Grupului de Comunicare  Strategică transmis prin Instituția Prefectului. Numărul total al cazurilor raportate de infecții  cu Covid 19 din Bistrița-Năsăud este de 454 de cazuri, ceea ce face ca incidența în populație să fie de 1,54 la mia de locuitori potrivit stirioficiale.ro.

Din cel 5 noi cazuri de duminică unul este  asistent medical în Spitalul Județean de Urgență. De altfel din cele 35 de cadre medicale și membri ai personalului medical infectați până acum mai sunt pozitivi doar 8. Printre ei se află și un medic al Spitalului Județean BN care lucrează și pe secția Covid. A mai existat un alt caz, pe care statisticile nu l-au menționat însă la capitolul personal medical, pentru că era vorba de un medic pensionat,  cel al unui neurolog  din Năsăud care a murit la Terapie Intensivă după infectarea cu Covid 19.

Dintre cei 5 noi infectați unul este angajat la Leoni, companie care are până în prezent 11 angajați care s-au îmbolnăvit de  Covid 19.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu