Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Continuă seria neagră a micilor bicicliști loviți de mașini

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un copil de 13 ani,  accidentat de un autoturism în localitatea Telcisor pe când conducea o bicicletă a avut nevoie de intervenția unui elicopter Smurd pentru a fi preluat și transportat la o Clinică din Cluj.

Copilul a fost inconștient imediat după impact, însă respira atunci când a fost preluat de echipajul de terapie intensivă SMURD care l-a stabilizat și l-a predat în grija medicilor de pe elicopterul de la Baza Aeromedicală Jibou. Victima accidentului de circulație va fi transportată la o clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca, a anunțat ISU BN.

Potrivit IPJ accidentul s-a produs pe DC 1Telcișor. Copilul de 13 ani aflat pe bicicletă s-ar fi apropiat prea tare de axul drumului, moment în care ar fi fost acroșat de o autoutilitara care circula din sens opus. Șoferul autoutilitarei, un bărbat de 41 de ani din Tărpiu a fost testat cu etilotestul și nu consumase alcool. Polițiștii din Năsăud cercetează împrejurările accidentului.

În urmă cu câteva zile, duminică un băiețel de 10 ani din satu-Nou a murit în urma unui  accident de mașină, după ce tot de pe o bicicletă a ieșit fără să se asigure pe un drum județean și a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr băut.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu