Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doi liceeni bistrițeni dați afară din sălile de examen de la Bacalaureat pentru fraudă. Și ieri au fost doi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tentația de a copia s-a dovedit mai puternică decât teama de a fi eliminați pentru doi absolvenți de liceu din Bistrița-Năsăud  inclusiv la ultima probă scrisă a Bacalaureatului. Cei doi au fost eliminați din examen și nu vor mai putea susține Bacalaureatul nici în sesiunea de toamnă, dar nici anul viitor în vară. Situație la indigo cu cea de ieri când au încercat să trișeze la proba obligatorie a profilului alți doi candidați la Bacalaureat care au fost dați afară din examen. În total sunt cinci absolvenți din Bistrița-Năsăud, dacă-l includem pe cel care a încercat să trișeze și a fost prins la prima probă, cea de limba română. Niciunul din cei 5 nu are dreptul să mai susțină Bacalaureatul în următoarele două sesiuni.

Și tot la capitolul incidente la probele scrise din acest an unui absolvent din Bistrița-Năsăud i s-a refuzat intrarea în examen pentru că avea  temperatura de peste 37,3 grade. A fost de altfel și singurul caz din țară într-o asemenea situație. Potrivit unor surse din Inspectoratul Școlar BN tânărul în cauză se simțea și foarte rău. El va putea susține Bacalaureatul într-o sesiune specială la începutul lunii iulie.

În privința statisticilor cei mai mulți candidați de astăzi au optat pentru susținerea ultimei probe din materia de geografie(868), urmează biologia aleasă de 771 de candidați și Logica si Argumentarea preferată de  171 de candidați . Cei mai puțini au optat pentru economie ca ultima probă, este vorba de 9 candidați.

Share.

About Author

Lasă un comentariu